Hoppa till sidans innehåll Hoppa till sidans huvudnavigering

Gå till startsidan

Systemunderhåll

Vårt medlemssystem är stängt för tekniskt underhåll onsdag 27 sep kl 17:15 – 21:00. Under dessa timmar kan du inte ansöka om medlemskap eller logga in på ”Mina sidor”.

A-kassa

När du är medlem i Sveriges Skolledare bör du också gå med i en a-kassa. Medlemskap i en a-kassa är ett krav för att kunna utnyttja den inkomstförsäkring som ingår i ditt medlemskap hos oss. I och med den nya organisering har rekommenderar Sveriges Skolledare både Akademikernas och Lärarnas a-kassor för nuvarande och kommande medlemmar.

A-kassan är till för dig som jobbar. Skulle du bli arbetslös kan du få ersättning. Att vara med gör att du kan vara flexibel på arbetsmarknaden. Vill du byta jobb eller flytta ska du våga göra det. Du ska kunna starta ett företag och om det inte fungerar kunna få ersättning. Blir du av med jobbet ska du inte behöva gå från hus och hem. A-kassan betyder trygghet för både individ och samhälle.

Eftersom a-kassan är en självständig myndighet måste du ansöka om medlemskap i a-kassan separat. Du blir inte automatiskt medlem i a-kassan när du går med i Sveriges Skolledare.