Vissa funktioner på webbplatsen fungerar inte 28-29 maj. Det handlar bland annat om åtkomst till medlemslistor och Min sida. Det är alltså inte möjligt att logga in. Detta beror på att vi genomför en systemuppdatering.
Hoppa till huvudinnehåll Sveriges Skolledare Logga in Bli medlem

FÖRSÄKRINGAR MED FÖRMÅNLIGA VILLKOR

Som ny medlem i Sveriges Skolledare får du automatiskt ett grundskydd av försäkringar via Lärarförsäkringar. Försäkringarna är gratis de första tre månaderna, sedan väljer du om du vill fortsätta eller ej.

Grundskydd

I grundskyddet ingår olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring, livförsäkring och hemförsäkring. Dessutom får du kostnadsfri pensionsrådgivning.

Du som har hemförsäkring kan även få fem timmar juridisk rådgivning och hjälp med till exempel samboavtal eller testamente.

Försäkringarna är kostnadsfria de första tre månaderna. Det går också att komplettera grundskyddet efter behov.

Bilförsäkring

Som medlem i Sveriges Skolledare har du rabatt på bilförsäkring från Folksam. För att få rabatten behöver du teckna bilförsäkringen genom Lärarförsäkringar. 

Medlemsrabatt på bilförsäkring

Vad innebär det att jag ansluts automatiskt till Lärarförsäkringar?

Du får ett bra grundskydd om något händer. Det är gratis i tre månader och om du inte vill ha det behöver du aktivt säga upp skyddet genom att kontakta Lärarförsäkringar.

Vad kostar det?

De första tre månaderna är gratis, sedan betalar du en försäkringspremie. Vad det kostar kan du se genom att logga in på Mina Sidor på lararforsakringar.se (BankID krävs).

Hur gör jag om jag inte vill fortsätta med försäkringarna?

Vill du inte fortsätta med försäkringarna meddelar du Lärarförsäkringar. Det gör du enklast genom att logga in med BankID på Lärarförsäkringars webbplats och skicka ett meddelande. Till inloggningen.

Har du ytterligare frågor?

Läs mer på Lärarförsäkringars hemsida eller ring Lärarförsäkringar på 0771-21 09 09. För att se dina försäkringar på webben krävs inloggning med BankID.