Logo Logga in Bli medlem

Per Ola Olsson

Ny Riksförening inom Sveriges Skolledare

Publicerad: 2024-02-21 11:20

Den 16 februari 2024 bildades Riksföreningen Sveriges Skolledare IES.

Riksföreningen är den andra i ordningen inom Sveriges Skolledare och omfattar alla skolledare som arbetar inom Internationella Engelska Skolan (IES). Riksföreningens styrelse består av sju ledamöter, utspridda geografiskt över Sverige. I styrelsen ingår både rektorer och biträdande rektorer.  Till föreningens ordförande valdes Per Ola Olsson, Rektor på IES Lund.  

Föreningen kommer under 2024 huvudsakligen att arbeta med att utbilda styrelsen, konstituera sig, och skapa en inre organisation. Andra områden som är viktiga för riksföreningen är att skaffa fler medlemmar inom IES, samt att etablera en position som samtalspartner med arbetsgivaren. 

Nyheter